Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Βάζει γκολ και η αμυνα!!!

Καταιγιστικός για ακόμη μία φορά ήταν σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 4-1 τον Πιερικό, απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και πλέον συγκαταλέγονται στα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Ουσιαστικά το ματς είχε «τελειώσει» στο 28', όταν οι γηπεδούχοι προηγούνταν ήδη με 2-0. Στο 4' άνοιξαν το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανιέτε - η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε χέρι του Φαμπίνιο - και στο 28' ο Ανιέτε και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα.
Το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 39’ ο Σολάκης έκανε τη σέντρα και ο Πετκάκης προ του Παπατολίκα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 
Στο 42’ ο Πιερικός στη μοναδική ουσιαστική του ευκαιρία κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με κεφαλιά του Ντάνι.


Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, αλλά ο Ογκουνσότο φρόντισε στο 60’ να προσθέσει και το δικό του όνομα στη λίστα των σκόρερ. 

Ο Μπρέσκα σέρβιρε και ο Νιγηριανός με πλασέ έκανε το 4-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Το υπόλοιπο 30λεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει της αγωνιστικής την Τετάρτη, ενώ οι παίκτες του Πιερικού δεν είχαν κουράγιο να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.
Ο Σάββας και οι άλλοι: Στον καταιγιστικό ρυθμό του α' ημιχρόνου κανείς δεν υστέρησε.Θα πρέπει όμως Ογκουνσότο και Ανίετε να λάβουν ειδική μνεία για την εμφάνισή τους.
Στην φάση του γκολ του Πιερικού η άμυνα αδρανησε.Απο λαθος δεχτηκαμε γκολ απο το πουθενα.Μπροστα στο τριποντο ομως ολα τ αλλα ειναι ασημαντα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου