Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Βουλιαξε τον Απόλλωνα



Ο Ολυμπιακός Βόλου απέδειξε  πως μετά την μεταγραφική ενίσχυση , αποκτά ξανά την δύναμη ισχύος που είχε πριν τον διαλύσουν με το «έτσι θέλω»,κάνοντας πλάκα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα.


Με αυτή την εμφάνιση ο Ολυμπιακός συνεχίζει την μεγάλη αντεπίθεση και κάποιοι που τον είχαν εκτός συναγωνισμού ,πραγματικά πλέον χάνουν τον ύπνο τους.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί καλύτερη πρεμιέρα στον ερυθρόλευκο πάγκο.Ο Ολυμπιακός δημιούργησε ουκ ολίγες ευκαιρίες και δίκαια έφτασε στο θρίαμβο επί του Απόλλωνα με σκορ 3-0.Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Γιανίκ Γιενγκά (στο 36' μετά από φάση διαρκείας), Ανιέτε (στο 65' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι) και Πάτρικ Ογκουνσότο (στο 68' μετά από ωραία ενέργεια του Ανιέτε).

Η ομάδα μας ήταν καταιγιστική από το ξεκίνημα, μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 14’ είχε δοκάρι με τον Πινδώνη. Η πίεση των ερυθρολεύκων δεν σταμάτησε εκεί και τρία λεπτά μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα  βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ήταν το 33’ της αναμέτρησης όταν ο Πινδώνης σούταρε για να απομακρύνει ο Κοτταράς, ο Ογκουνσότο με κεφαλιά στην εξέλιξη της φάσης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι κι ο Γιενγκά από κοντά άνοιξε το σκορ!

Στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ πέρασε το πρώτο 10λεπτο «αδράνειας» αναίμακτα και χωρίς η Ελαφρά Ταξιαρχία να κάνει φάση, ο Ολυμπιακός Βόλου κυριάρχησε και πάλι απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο,   και κατάφερε να κάνει δυο τα τέρματά του στο 66’ με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε εύστοχα ο Ανιέτε, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ογκουνσότο είχε δοκάρι!


Εν τέλει, το 3-0 ήρθε στο 68’ με τους δυο επιθετικούς μας να πρωταγωνιστούν ξανά. Ο Ανιέτε έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Απόλλωνα, σέρβιρε την κατάλληλη στιγμή στον Ογκουνσότο κι ο Νιγηριανός δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Κοτταρά και να υπογράψει μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μας , στο πρώτο ματς του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο.

Ο «κόραξ» του αγώνα: Απαρατήρητος πέρασε ο Κρητικός Φουκάκης.

Ο Σάββας και οι άλλοι:Στον Σούλη απέδωσε την νίκη στην συνέντευξη τύπου ο Σάββας Παντελίδης ,αφού όπως είπε είχε την ομάδα έτοιμη.Βέβαια αυτός έβαλε από την αρχή Σολάκη και Ογκουνσότο και «γέμισε» τα χαφ του με τον έμπειρο Πετκάκη που δείχνει πως καθιερώνεται στα δεξιά.Ο Μπρέσκα κινητικός όπως πάντα ενώ ο Πινδώνης αν συνεχίσει έτσι θα γίνει αναντικατάστατος.Σε γενικές γραμμές δεν υπήρχαν υστερήσαντες στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου